PENTRU COMPANIA TA

SERVICII DE MEDICINA MUNCII SI ADITIONALE

Conform legislatiei in vigoare angajatorul trebuie sa asigure angajatilor supravegherea starii de sanatate prin servicii medicale de MEDICINA MUNCII. Activitatea serviciului se realizeaza in conformitate cu reglementarile MINISTERULUI SANATATII si MINISTERULUI MUNCII SI PROTECTIEI SOCIALE.
Scopul activitatii serviciului de MEDICINA MUNCII este predominant preventiv, el evalueaza riscurile privind imbolnavirile profesionale si ofera angajatilor solutii pentru evitarea aparitiei bolilor profesionale sau a celor legate de profesie.
In cadrul controlului de MEDICINA MUNCII se realizeaza un complex de examinari medicale clinice, biologice si/sau paraclinice conform normelor stipulate prin lege pentru fiecare tip de profesie.

Monitorizarea starii de sanatate a angajatilor se realizeaza prin:

EXAMEN MEDICAL LA ANGAJARE

Structurat conform profesiei si a fise de expunere la riscuri, acesta stabileste aptitudinea in munca.

Consultatia medicala complexa pe care fiecare angajat trebuie sa o faca anual (sau mai frecvent, daca riscurile de imbolnavire la locul de munca sunt mai mari) atunci cand este sanatos, acesta stabileste aptitudinea in munca.

Stabileste aptitudinea in munca a persoanelor angajate in locuri de munca cu risc dovedit sau potential.

Pentru persoanele ce intrerup activitatea mai mult de 30 de zile din motive medicale, acesta stabileste aptitudinea in munca.

Reabilitarea, reorientarea si reinsertia profesionala in caz de accident de munca.
Colaborarea cu medicul de familie al personalului angajat, informarea asupra starii de sanatate; solicitarea acestuia de a prelua in monitorizare afectiunile decelate; solicitarea acestuia de a investiga suplimentar prin consulturi de specialitate si/sau investigatii paraclinice decontate prin sistemul asigurarilor de stat.
Monitorizarea afectiunilor angajatilor prin luarea in evidenta a certificatelor de concediu medical si urmarirea evolutiei pacientilor.

La finalizarea examinarilor legate de medicina muncii, angajatul si angajatorul vor primi rezultatul evaluarii prin intermediul fisei de aptitudine in care se mentioneaza aptitudinea in munca conform profesiei/functiei.

COLABORAREA CU SERVICIUL NOSTRU DE MEDICINA MUNCII

 • TOATE EXAMENELE MEDICALE SE POT EFECTUA LA SEDIUL DUMNEAVOASTRA. Acest serviciu este asigurat prin echipele si aparatura mobila de care dispunem atat in BUCURESTI cat si in tara.
 • TARIFE FLEXIBILE, ADAPTATE NEVOILOR DUMNEAVOASTRA. Oferim o gama larga de discount-uri si gratuitati pentru toate serviciile medicale, indiferent de numarul de angajati.
 • Efectuarea PROMPTA SI CORECTA a tuturor examenelor medicale necesare dumneavoastra.
 • Consiliere GRATUITA pe probleme de medicina muncii
 • Eliberarea GRATUITA a avizului medical.
 • Acces la toate serviciile aflate in portofoliul nostru: ECOGRAFIE, REUMATOLOGIE, MEDICINA INTERNA, ENDOCRINOLOGIE, ANALIZE DE LABORATOR, NEUROLOGIE, CARDIOLOGIE, MEDICINA DE FAMILIE ETC.
 • PACHETE ATRACTIVE DE SERVICII MEDICALE TIP ABONAMENT special adaptate nevoilor firmei si angajatilor dumneavoastra.
 • Toate serviciile sunt disponibile si pentru membrii familiilor angajatilor.
 • Prioritate pentru inscrierea la medicul de familie.
 • Protectia maternitatii la locul de munca.
 • Raportul de evaluare a riscurilor maternale la locul de munca.
GAMA DE SERVICII PENTRU COMPANIA TA