PLATFORMA DE TELEMEDICINA

Ce este telemedicina?

In contextul restrictiilor si a pastrarii distantei sociale, a respectarii masurilor privind infectarea cu virusul SARS-Cov-2,  clinica noastra vine in ajutorul dumneavoastra prin acordarea de consultatiile video online, sau, altfel spus, prin sistemul de telemedicina

Telemedicina reprezinta o modalitate excelenta pentru a va ingriji de evolutia starii de sanatate, din comfortul casei  dumneavostra, fiind o metoda moderna de furnizare a serviciilor medicale, simpla, rapida si sigura.

Acces platforma telemedicina

Prin consultatiile online puteti beneficia de opiniile avizate ale medicilor specialisti, de stabilirea unui diagnostic, de emiterea  unei prescripţii medicale, sau de monitorizarea unei boli cronice. 

Bolnavii cu tensiune arteriala, cei care sufera de diabet, de insuficienta cardiaca congestiva, bolile pulmonare cornice,  persoanele care, din cauza mobilitatii limitate (cauzate, de exemplu, de varsta sau vatamare), pot sa evite o vizita personala in unitatile medicale, persoanele care locuiesc in zone indepartate de marile orase şi alte categorii de persoane pot beneficia de avantajele certe ale monitorizarii la distanta.

Tot ce inseamna documente medicale, de la dosare, la fotografii, imagistica, analize RMN şi tot ceea ce poate fi rezultat medical palpabil, pot fi incarcate si trimise de catre pacient medicului. In acelasi timp, medicul poate emite referate medicale, scrisori medicale, retete etc.

PRETURI TELEMEDICINA

Consultatie Initiala – 200 lei
Consultatie control – 120 lei

Consultatie Initiala – 150 lei
Consultatie control – 100 lei

Consultatie initiala – 120 lei
Consulatie control – 80 lei

Consultatie Initiala – 150 lei
Consultatie control – 100 lei

Consultatie Initiala – 200 lei
Consultatie control – 100 lei

Consultatie Initiala – 200 lei
Consultatie control – 120 lei
Consiliere nespecifica pentru pacient – 100 lei

Consultatie Initiala – 125 lei
Consultatie control – 80 lei

Consultatie Initiala – 150 lei
Consultatie control – 80 lei

Consultatie Initiala – 160 lei
Consultatie control – 80 lei

Consultatie Initiala – 140 lei
Consultatie control – 80 lei

Consultatie Initiala – 150 lei
Consultatie control – 90 lei

Consultatie initiala copil nou-nascut – 250 lei
Consultatie intitiala copil 1 luna – 2 ani – 200 lei
Consultatie initiala copil 2 ani-18 ani – 180 lei
Consultatie control – 150 lei

Consultatie Initiala – 150 lei
Consultatie control – 100 lei

Consultatie Initiala – 120 lei
Consultatie control – 70 lei

Consultatie medicina generala – 130 lei

Consultatie Initiala – 135 lei
Consultatie control – 80 lei

Consultatie Initiala – 150 lei
Consultatie control – 80 lei

Consultatie Initiala – 150 lei
Consultatie control – 80 lei

Consultatie Initiala – 150 lei
Consultatie control – 100 lei

Pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a beneficia de o consultatie online

PASUL 1 – SOLICITAREA CONSULTATIEI ONLINE

Solicitarea dumneavostra de a beneficia de o consultatie online, prin sistemul de telemedicina ( prin telefon la nr. 0756.045.204/ 0752.493.632, sau pe mail: [email protected]). Vi se vor solicita cateva informatii esentiale pentru realizarea consultatiei: Nume si Prenume, CNP, Telefon, Adresa de email.

PASUL 2 – VA AUTENTIFICATI

Folositi link-ul, codul de utilizator si parola primite prin email sau SMS, fie prin comunicare telefonica/whatsapp, pentru a va autentifica in platforma de Consultatii Online. Va puteti conecta de pe orice dispozitiv – computer (insa trebuie sa aveti camera video si boxe), laptop, telefon mobil sau tablet, fara a fi necesara instalarea vreunei aplicatii. Apasati butonul “Autentifica” sau tasta “Enter”, dupa care veti fi directionat catre pagina de Consultatii.

PASUL 3 – ACHITATI CONSULTAȚIA

Direct din meniul de Consultatii puteti plati online, rapid si intr-un mod sigur, printr-o platforma securizata. Pentru a demara plata se utilizeaza butonul “ACHITA ONLINE”, urmand a fi redirectionat catre pagina procesatoprului de plati online “ EU PLATESC”, unde veti complete datele de identificare ale cardului. Consultația Online solicitata se achita inaintea desfasurarii efective a acesteia.

La plata „Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

PASUL 4 –INCARCATI DOCUMENTELE MEDICALE

Puteti incarca documentele medicale necesare desfasurarii consultatiei. Incarcarea documentelor de catre pacient se face accesand butonul “DOCUMENT NOU”, prin doua moduri, si anume: functia “Drag and Drop” sau functia de selectie a fisierului dorit. In ambele cazuri pentru a finalize incarcarea documentului dorit se va apasa butonul “UPLOAD” sau in caz contrar butonul “INAPOI”
Din motive de securitate nu se vor putea incarca decat anumite tipuri de fisiere ( PDF, DOC, DOCX, ODT, JPG, JPEG, PNG, RTF, TXT).

PASUL 5 – VERIFICATI SUNETUL SI CAMERA VIDEO

Tehnologia ne poate da uneori batai de cap, dar va asiguram ca facem tot posibilul pentru a fi cat mai simplu pentru toti utilizatorii. Asigurati-va ca microfonul, boxele/ difuzorul si camera video functioneaza.

PASUL 6 – INCEPETI CONSULTATIA

Accesand acest meniu veti putea intra in legatura audio-video cu medicul curant, conform programarii facute, avand si posibilitatea unei discutii in scris (live chat). 

PASUL 7 – DESCĂRCAȚI DOCUMENTELE

Dupa finalizarea consultului online, vizita este salvata in istoricul dumneavoastra medical si aveti acces la documentele medicale rezultate in urma consultului. Puteti descarca din contul dumneavoastra scrisoarea medicala, reteta sau alte documente pe care medicul vi le pune la dispozitie.

S.C. GHENCEA MEDICAL CENTER S.A.

BD. GHENCEA, NR.43B, SECTOR 6, BUCURESTI
Tel: 0756.045.204 / 0752.493632
Fax: 021.746.40.38
E-mail: [email protected]

Nr. de ordine in Registrul Comertului : J40/10195/10.06.2008

Cod unic de inregistrare: 24028980

GHENCEA MEDICAL CENTER este acreditata conform:

1. standardului de acreditare SR EN ISO 15189:2013 de catre RENAR pentru analize medicale, in baza certificatului de acreditare nr. LM 1081.
Date identificare ASOCIATIA DE ACREDITARE DIN ROMANIA –RENAR :
Calea Vitan nr.242, sector 3, cod 031301, CIF: RO 4311980, www.renar.ro

2. standardului de acreditare SR EN ISO 9001:2015 de catre SRAC pentru desfasurarea activitatilor medicale, in baza certificatului de acreditare nr.7011.
Date identificare SRAC CERT SRL, Str. Vasile Parvan, nr.14, sector 1, Bucuresti, www.srac.ro

Tarifele serviciilor oferite nu contin TVA.

Pentru reclamatii si sesizari va puteti adresa ANPC la nr. de telefon: 0219551

Platile se efectueaza online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard), conform instructiunilor de plata.
Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Sesizarile si reclamatiile formulate in scris se pot depune la sediul societatii din Bd. Ghencea, nr.43B, sector 6, sau electronic pe adresa de e-mail: [email protected]

Conform legislatiei in vigoare termenul de raspuns la sesizarile dumneavostra este 30 de zile calendaristice.

GHENCEA MEDICAL CENTER S.A. isi desfasoara activitatea conform legislatiei romane.