servicii

OAMENII INSANATOSITI REPREZINTA CEL MAI BINE IMPLINIREA NOASTRA, CA MEDICI SI TOTODATA CA SI CLINICA MEDICALA DE INCREDERE. AM DEZVOLTAT ASTFEL UN SISTEM DE ABONAMENTE PENTRU TINE SI PENTRU COMPANIA TA.
UNUL DINTRE FACTORII DEFINITORII AI INGRIJIRII MEDICALE DE INALTA CALITATE ESTE INGRIJIREA CENTRATA PE PACIENT.

PENTRU TINE SI FAMILIA TA

PENTRU COMPANIA TA

Ingrijirea centrata pe pacient este caracterizata prin: experienta transparentei, individualizarea, recunoasterea, respectful, demnitatea si optiunea alegerii in toate privintele referitoare la persoana proprie, circumstantele si relationarile in ingrijirea medicala.

Acordam o deosebita atentie opiniilor pacientilor asupra sistemului medical pus la dispozitie de catre GHENCEA MEDICAL CENTER.

Oferim pe langa serviciile standard si servicii de educare in legatura cu diagnosticul, tratamentul potential sau comportament general pentru un stil de viata sanatos. Oferim ghidare in contextul unor informatii complete si obiective referitoare la optiuni, beneficii si riscuri.

Ne propunem sa va convingem prin: respect, profesionalism si implicare, pacientul trebuie sa stie si sa fie consultat in realizarea politicii de sanatate, avand acces si suport la informatie. Va cerem sa ne ajutati sa devenim mai buni in ingrijirea centrata pe pacient, va cerem sa vreti mai mult si va oferim mai mult.

Oamenii pe care i-am ajutat si politica noastra de ingrijire centrata pe pacient ne promoveaza in randul familiilor si a companiilor.

Oferim servicii de la consultatii la domiciliu, pana la analize complexe de laborator sau interventii chirurgicale. Tot ceea ce este necesar pentru bine dumneavoastra si al familiei dumneavoastra.

Ceea ce ofera GHENCEA MEDICAL CENTER este un sistem medical la nivel european. Promovam responsabilitatea, constientizarea si credem ca pacientul conteaza cel mai mult in aceasta relatie.