PENTRU TINE SI FAMILIA TA

PENTRU CA SUNTEM ADEPTII CONCEPTULUI DE INGRIJIRE CENTRATA PE PACIENT SI CONSIDERAM CA FIECARE PERSOANA ESTE UNICA, OFERIM TOATA ATENTIA SI TIMPUL NECESAR PENTRU A RASPUNDE TUTUROR NEVOILOR TALE.

Am organizat departamentele, echipele de medici si de asistente astfel incat sa respecte modelul de medicina in care tu esti in centrul actiunilor desfasurate.

SERVICII DE MEDICINA PERSONALIZATA
Suntem dedicati oamenilor, oferim pacientului posibilitatea alegerii unui medic personal. Avem grija ca medicul tau sa fie mereu la curent cu istoricul tau medical si evolutia acestuia. Scopul medicului personal este sa fie indrumatorul tau si totodata legatura ta cu toate departamentele GHENCEA MEDICAL CENTER. Acesta iti va furniza sfaturi, recomandari si trimiteri oriunde vei avea nevoie, totul pentru siguranta ta.
In paralel cu medicul tau personal, echipa de la receptie va tine mereu cand este necesar legatura cu tine pentru informare si/sau programari.

SERVICII DE MEDICINA PROFILACTICA
Pentru a preveni aparitia diverselor boli, oferim acest timp de servicii si promovam controalele medicale periodice, programele de imunizari, serviciile de planificare familiala etc.. Suntem de pare ce este mereu mai bine sa previi decat sa tratezi.

LABORATOR PROPRIU
Pentru analize am optat pentru dezvoltarea unui laborator chiar in cadrul clinicii pentru comoditatea ta si totodata pentru rapiditatea livrarii rezultatelor.
O echipa profesionista formata din biologi, medici si biochimisti asigura calitatea tuturor tipurilor de analize pentru ca in urma acestora tu sa ai parte de un diagnostic cert.

COLABORARE CU UNITATI PENTRU INTERVENTII CHIRURGICALE
In cazul in care sunt necesare interventii chirurgicale iti stam la dispozitie cu recomandari de medici si locuri in care sa se desfasoare si ne ocupam de toata relationarea cu medicul si spitalul respectiv.