ACUPUNCTURA ZHENDAO

PROFESORUL MEDIC Li HONG preda la institutul BEIJING HANZHANG ZHENDAO de cercetare medicala, este directorul tehnic al spitalului ZHENDAO din BEIJING, consul al TEHNICII STIINTEI ZHENDAO CHINA si consul principal al INSTITUTIEI DE CERCETARE DE MASAJ BEIJING.

Profesorul medic Li HONG are o vasta experienta, cu numeroase studii si carti publicatepe tema terapiei ZHENDAO, avand la activ sute de mii de cazuri rezolvate prin acest gen de terapie.

Li HONG
PROFESOR MEDIC

Profesorul medic Li HONG a inteles situatia financiara actuala in Romania si la pretul uni singure sedinte, acesta trateaza mai multe afectiuni.

Terapia ZHENDAO face parte din medicina traditionala chineza, desprinsa din acupunctura si fiind recunoscuta ca atare. ZHENDAO consta in evaluarea pacientului, diagnostic, tratament si totodata monitorizarea evolutiei.

Metoda de tratament este identica acupuncturii clasice, prin stimularea si inhibarea anumitor centre energetice cu ajutorului acului.

Terapia ZHENDAO este de aproximativ 40 de ori mai eficienta decat metoda clasica si gradul de vindecare al afectiunilor prin aceasta metoda este de 87%, restul fiind ameliorari.

In medie, un pacient necesita intre 3-6 sedinte pentru rezolvarea unei afectiuni. Fiecare sedinta dureaza in jur de 10 minute.

In manevrele de stimularea a centrelor energetice este folosit un ac special, confectionat din titan, de unica folosinta. Metodele de asepsie sunt garantate si inlatura orice risc de infectare secundara.

Consultatii si tratamente sunt oferite adultilor si copiilor, in urmatoarele afectiuni: afectiuni osteo-articulare si musculare, acute si cronice; tulburari neuromotorii si senzoriale; tuburari psihice; tulburari ale functiei erectile; tulburari functionale ale organelor interne; tulburari metabolice si endocrine; dezechilibre metabolice (obezitate etc.).